Rajoitukset

Linkki sallittuihin ja kiellettyhin metsästysalueisiin.

Kiintiöt ja rajoitukset

Sorsastus asetuksen mukaan 20.8.−31.12. alkaen klo 12.00
Metsäkanalinnut asetuksen mukaan eli tarkista syyskuussa www.riista.fi.
Kiintiöt: teeri 3kpl. Suositus 2 urosta ja korkeintaan 1 naaras. Pyy vapaa.
Metso 1kpl.  Suositus: musta koiras.
Peltopyy rauhoitettu.
Fasaani 1.9.−30.11.
Metsäjänis asetuksen mukaan
Rusakko asetuksen mukaan
Muut asetusten mukaan.

Metsästämme metsäkaurista yhteensä 12 kpl. Henkilökohtainen kiintiö on yksi kauris. Metsäkaurisuroksen kevätmetsästys (touko-kesäkuussa) kielletään seuramme alueella. Johtokunta ilmoittaa jos tarvetta rajoituksiin. Mika Vainionpäälle (050-9114285) ilmoitetaan sekä peura- että metsäkauriskytikselle menoista ja kaadoista. Metsälle menevä on itse velvollinen selvittämään kaatotilanteen. Kaadoista pitää ilmoittaa välittömästi Mikalle. Kauriinkaataja ilmoittaa itse kaadostaan myös piiriin.

Suositamme, että koiria saa harjoittaa asetusten mukaan muuten, paitsi hirvikoirien koulutus kielletty viikkoa ennen hirvijahdin aloittamista. Hirvijahti alkaa 8.10.2016.


Lisäksi haluamme muistuttaa, että metsästyksen aikana ehdoton kielto pystyviljaan menemisestä ja muutenkin kunnioittaisimme maanomistajien toivomuksia sekä vältetään kohtuutonta joa yksityisteillä. Muistetaan myös lain määräämä ampumiskielto 150m lähempänä asuttua taloa/mökkiä. Myöskään ihmisten pihoissa/puutarhoissa ei saa metsästystarkoituksessa kulkea. Majan seinällä on kartta, jossa vihreällä sallitut metsästysalueet ja punaisella kielletyt.


Rauhoitusalueet

Rauhoitamme Kourannevan ja Rajanevan soidinpaikat reunapuineen metsäkanalinnuille.

Ei metsästetä toisten ruokintapaikoilla ilman lupaa.


*************************************************************************************************