Seurasta

Riitialan Seudun Erämiehet ry on vuonna 1959 perustettu metsästysseura Ikaalisissa, Luoteis-Pirkanmaalla. Seuralla on vuokralla lähes 5 000 hehtaaria Ikaalisten ja Parkanon puolivälissä, valtatie 3:n välittömässä läheisyydessä. Seuran noin 100 jäsenen ikärakenne on verrattain nuori. Seuramme metsästysmaja on seudun ensimmäisiä, vuodelta 1978. Leader-hankkeena ja talkoovoimin tehty metsästysmajan peruskorjaus ja laajennus valmistui joulukuussa 2013.
  
Riitialan Seudun Erämiehet ry on Suomen Metsästäjäliiton Satakunnan piirin jäsenseura. Toimimme aktiivisessa yhteistyössä sekä naapuriseurojen että paikallisen kyläseuran kanssa. Pidämme tärkeänä myös kenneltyön ja käyttökoiraharrastuksen tukemista muun muassa luovuttamalla maastojamme erilaisiin käyttökoirakokeisiin.

Olemme olleet mukana Vatulan ampumaurheilukeskus ry:n toiminnassa ja kehittämisessä omistajajäsenseurana ampumaradan perustamisesta lähtien. Panostamme vastuulliseen ja osaavaan aseen käsittelyyn. Tällä hetkellä Vatulan ampumarata on Satakunnan alueella ainoa SM-kisakriteerit täyttävä ampumarata, jossa on Suomen Metsästäjäliiton sääntöjen mukaan rakennetut radat trapin, skeetin, luodikon, hirven ja pienoiskiväärin ammuntaan.