tiistai 26. kesäkuuta 2012

Talkoillaan koko kesä!

Rakennustalkoot majalla jatkuvat juhannustauon jälkeen. Tehtävää on vielä paljon ja kaikille riittää ihan varmasti tekemistä! Tehdään nyt kun on kesää ja hyviä kelejä, niin ei tarvitse sitten syksyn ilmoilla harmitella kun metsällekin jo tekisi mieli...

Jokaisena perjantai-iltana ja lauantaipäivänä on talkoot! Perjantaisin aloitellaan klo 17 maissa ja lauantaisin aamusta klo 8 alkaen. Seuraan sopii liittyä kesken päivänkin, tehdyt tunnit ratkaisevat. Kaikenmoista pikku-urakkaa ja tinkiä tehdään viikollakin, kaikkien ei kannata ja tarvitse olla samaan aikaan paikalla. Pitkänmatkalaisten kannattaa soittaa ja varmistaa ennen kuin lähtevät matkaan. Yhteyshenkilöinä ovat Hankalan Heikki ja Vainionpään Jarkko. Soittakaa ja ottakaa yhteyttä, jokaiselle löytyy varmasti oma paikkansa tälläkin työmaalla! Hairatkaa kaverikin matkaan ja olkaa itsekin aktiivisia kyselijöitä.

Koska seuran jäsenet ovat jo melko hyvin löytäneet tämän blogin ja tuntuu kahvitaukogallupien perusteella jopa siltä, että suurin osa on osannut talkoisiin enemmän internetin kuin paikallislehden ilmoitusten avulla, jatkamme ilmoittelua täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti