keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Sihteerin terveiset: tiedote 1/2013


Majan laajennusprojekti jatkuu edelleen: etupäässä sisähommia ja talkooväkeä tarvitaan. Ei ole kuin pieni rypistys niin on valmis. Yhteydenottoja talkooasioissa voi ottaa Heikki Hankalaan puh 0405649101 ja Jarkko Vainionpäähän 0400-857827 sekä Pentti Majalahteen 0400298620. Kun maja on valmis, niin kesällä on Riitialan vuoro järjestää kahdet hirvikävelykisat naapuriseurojen kanssa kisattavaksi. Myös peurakahvit ja majan avajaiset maanomistajille olisi tarkoitus järjestää keväällä, mikäli saamme majan valmiiksi. Syksyllä on jälleen vuorossa hirvipeijaiset. Eli ohjelmaa on tiedossa. Olisi mukavaa, että saisimme riittävästi innokkaita seuramme jäseniä mukaan.

Toinen erittäin tärkeä asia on riistanhoito. Tulemme keväällä järjestämään riistapellon tekotalkoita, joista ilmoitamme seuramme sivuilla osoitteessa www.eramiehet.blogspot.com tai Pohjois-Satakunnan Seuratoimintaa-palstalla. Jos olet itse tekemässä riistapeltoja, niin riistahoitotoimikunta hommaa siemenet. Ota yhteys Tomi Vainionpää 050-9114285. Siemenet tarvitsisi tilata ennen huhtikuun loppua, että kerkiää tulemaan. Jos sinulla on hyvä peltopaikka mihin voisi tehdä riistapellon, niin ilmoita Tomille. Petopyyntiin olisi myös hyvä panostaa reilusti. Opastusta saa, jos tarvetta. Sorsien ruokintaan ja muuhunkin löytyy viljaa, jos tarvetta.

Kevään työlistalla on myös metsänistutusta. Seuraa blogia ja paikallislehteä. Tämä sen takia, että saamme nopeammin seuran talouden tasapainoon majaprojektin jälkeen ja toiminnan pyörimään entisellään. Yhdistystoiminnan kulut kuitenkin juoksevat koko ajan ja pakollisia laskuja täytyy maksaa, vaikkei mitään tehtäisikään.

Seurantoimintamme tärkein resurssi on aktiivinen ja osallistuva jäsen. Ilmoittaudu mukaan töihin, jokaiselle riittää varmasti tekemistä!

Jos osoitteesi muuttuu tai on muuta asiaa, niin ilmoita sihteerille: Mika 050-9114285 tai taigankulkija (a) gmail.com.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti